Svetske prvenstvo u Kataru privuklo je mnogo pažnje, ali ne samo ljubitelja sporta. Srpske Orlove sa tribina bodre supruge, a mnogo se pisalo o njihovim modnim izdanjima, ali i ponašanju. Svako ima svoju omiljenu ženu fudbalera, a često se i spominje kako su izgledale pre plastičnih operacija.

O Ani Rajković se pisalo dosta jer je kasnije od svih supruga fudbalera stigla u Katar. To je bilo posebno intrigatno jer se na društvenim mrežama danima pisalo da među igračima u srpskom timu postoje nesuglasice zbog supruga. Supruga golmana Srbije istakla je da je u Katar došla kasnije jer je njihov mlađi sin, bio mesec dana u bolnicii da je Ana bila uz njega.

Međutim, iz komentara na profilu Ane Rajković, može se zaključiti da supruga našeg golmana kasni u Katar sa veoma velikim opravdanjem. Navodno je mlađi sin, Tadija, bio mesec dana u bolnici i Ana je bila uz njega.

"Preživeli smo i gore, verujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale ljude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, su se malo prešli, jer čopor ga brani! Hvala vam", napisala je Ana, koja nije propustila da objavi i po koju fotografiju. 

 Na njima je izgledala besprekorno, a mnogi su se prisetili kako je Ana izgledala pre estetskih operacija.

 Očigledno je da se podvrgla estetskim operacijama, o čemu je i sama u više navrata govorila, ali lepote joj nikada nije manjkalo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna