Početak njegove muzičke karijere bio jako uspešan i smatralo se da ga ništa neće zaustaviti u pohodu ka estradnom vrhu. Na vrhuncu popularnosti Milan Stanković je doneo neočekivanu odluku da se povuče

"Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: ‘Sačuvaj dušu‘. Trenutno sam na keto-dijeti, treniram i osećam se bolje. Uskoro će se pojaviti moj novi projekat", izjavio je Milan pre nešto više od godinu dana, a govorilo se da je jedan od razloga taj što planira da se zamonaši, međutim istina je da se okrenuo poljoprivredi.

"Milan uspešno menja životne navike, odlasci na sveta mesta su mu potpuno promenili način razmišljanja, naglo se promenio. Dugo ništa nije snimio, rešen da se skroz povuče sa estrade jer je popularnost prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora, plan mu je da kupi imanje na kome će uzgajati organsku hranu. Pobornik je autofagije, to mu prija, pa je došao na ideju da sam uzgaja hranu", otkrio je za "Republiku" izvor blizak Stankoviću koji ima podršku porodice i prijatelja koji smatraju da je to pametna investicija.

"Već je video plac s kućom koji mu se dopada, ali su potrebna velika ulaganja da bi se sve sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Istovremeno, pronašao je mesto mira, jer mu u poslednje vreme smeta buka urbane sredine. Pre nekoliko meseci bio je u pregovorima da snimi duet sa Bubom i Džalom, sa kojima je u prošlosti više puta sarađivao, ali ih je iznenada pozvao i saopštio im da ipak više neće da snima", tvrdi izvor.

I dok Milanovi obožavaoci iščekuju da se oglasi, on je to učinio fotografijom, i to prvom nakon šest meseci.

"Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta?", napisao je Milan, a mnogi su se zapitali da li je ovo najavio povratak muzici, a komentari ne prestaju da se nižu.

"Hajde, pokreni se. Izbacuj te pesme što su u šteku.... ne pitaj odakle znam da ih ima", " Oborio si nas s nogu. Bez teksta sam", samo su neki od komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna