Milan Stanković se potpuno povukao iz javnog života, a govorilo se da je razlog za takvu njegovu odluku to što se potpuno okrenuo veri.

"Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: ‘Sačuvaj dušu‘. Trenutno sam na keto-dijeti, treniram i osećam se bolje. Uskoro će se pojaviti moj novi projekat", izjavio je Milan pre nešto više od godinu dana, koji je život promenio iz korena. Iako su brojni portali pisali da je nekadašnji finalista "Zvezda Granda" i predstavnik Srbije na "Evroviziji" na korak do odluke da se zamonaši, on je rešio da se oproba u ratarstvu.

"Milan uspešno menja životne navike, odlasci na sveta mesta su mu potpuno promenili način razmišljanja, naglo se promenio. Dugo ništa nije snimio, rešen da se skroz povuče sa estrade jer je popularnost prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora, plan mu je da kupi imanje na kome će uzgajati organsku hranu. Pobornik je autofagije, to mu prija, pa je došao na ideju da sam uzgaja hranu", otkrio je za "Republiku" izvor blizak Stankoviću koji ima podršku porodice i prijatelja koji smatraju da je to pametna investicija.

"Već je video plac s kućom koji mu se dopada, ali su potrebna velika ulaganja da bi se sve sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Istovremeno, pronašao je mesto mira, jer mu u poslednje vreme smeta buka urbane sredine. Pre nekoliko meseci bio je u pregovorima da snimi duet sa Bubom i Džalom, sa kojima je u prošlosti više puta sarađivao, ali ih je iznenada pozvao i saopštio im da ipak više neće da snima", tvrdi izvor.

Pogledajte još fotografija Milana Stankovića u galeriji ispod.

Instagram/Milan Stanković Milan Stanković u manastiru proveo Uskrs

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna