Krajem devedesetih godina Nevena Stamenković bila je članica grupe “Models”. Po mišljenju mnogih bila je jedna od najzgodnijih devojaka se javne scene, a 2007. godine udala se za Srđana Adžemovića sa kojim je dobila sina Rastka. Profesiju je sasvim promenila, pa je bila i na mestu narodnog poslanika. Razvod je usledio četiri godine kasnije, kada je istakla da je finansijski pomagao otac.

"Živim od finansijske pomoći svog oca, koji izdržava mene i sestru Ivanu. Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila", rekla je Nevena tada, a javnost je šokirala vest da je u oktobru 2021. godine hospitalizovana zbog psihičkih problema. Oko te situacije oglasio se njen bivši suprug.

"Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima, koji su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila je da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje", rekao je tada Srđan, a sada se prvi put nakon priče da je imala problema sa psihičkim problemima Nevena govorila u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

"Nije istina ništa o toga što se pisalo. Joj bože... Strašno. Imala sam tada blagu depresiju i anksioznost. I dalje se borim sa tim. Nisam bila u "Lazi", sve je izmišljeno. Kad je moj bivši muž ispričao da sam imala strahove, mislio je na anksioznost. S tim se normalno živi, to je bio jedan period života koji je bio jako ružan. Nisam želela da se tad oglašavam, pustila sam da to prođe" ispričala je bivša narodna poslanica koja će se uskoro oprobati u glumačkim vodama - dobila je ulogu u novoj sezoni serije "Urgentni centar".

Nevena Ademović se borila sa anksioznošću
Youtube/Printscreen/InStereo 

"Nisam ništa radila u javnom poslu, pa se zato nisam ni pojavljivala. Kao glumica, odlično sam se snašla. Ponosna sam što sam bila u Narodnoj skupštini. Upoznala sam divne ljude u politici, ali više nemam takvih ambicija", rekla je Nevena koja je bivšem mužu poručila da bi mogao da pojača alimentaciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna