Povodom šest meseci ljubavi, mlada pevačica Anastasija Ražnatović prvi put je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Njih dvoje se do sada nisu pojavljivali zajedno u javnosti, osim na pevačicinom rođendanu u maju ove godine, a Anastasija je na Instagramu uglavnom delila fotografije sa Nemanjinim bratom Dragim i sestrom Vanjom, ali ne i sa fudbalerom.

Međutim, sada je napravila izuzetak, a za to je imala dobar povod. Pevačica je objavila nekoliko privatnih fotografija nastalih u poslednjih pola godine, a uz to je otkrila i šta je od Gudelja dobila na poklon. U pitanju je ogroman buket crvenih ruža na kojem piše "Volim te", kao i čestitka.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj
Instagram/raznatovicanastasija 

U komentarima su odmah usledile brojne poruke, a među prvima se oglasila njena majka, folk pevačica Ceca Ražnatović, koja je ostavila emotikone srca.

Ceca od početka podržava Anastasijinu i Nemanjinu ljubav, a zeta je imala priliku da upozna dok je boravio u Beogradu, kako bi prisustvovao 24. rođendanu svoje devojke. Anastasija često putuje kod fudbalera u Španiju, gde on živi zbog profesionalnog angažmana u Sevilji.

"Pa, naša veza nije na daljinu. Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju. Ne znam kako se to oficijelno kreće u zajednički život. Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo kad sam tamo", rekla je ona nedavno i dodala da joj je ljubav uvek na prvom mestu:

"Za mene je ljubav najvažnija stvar na svetu, to mi je uvek prioritet, prema porodici, prijateljima, partneru. Sve lepo potiče iz ljubavi", rekla je ona.

Anastasija Ražnatović prvi put o trudnoći
Kurir / Nemanja Nikolić 

Anastasija i Nemanja u maju ove godine proveli su nekoliko dana zajedno u Beogradu, a tom prilikom uhvaćeni su i u jednom tržnom centru. Te fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Paparazzo Lov // DNK Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u tržnom centru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna