Pevač Bane Mojićević nije krio da je kraj sedmogodišnjeg braka sa suprugom Milicom njegov veliki poraz. Ipak, na to se odlučio kada je shvatio da su pokušaji da spasu brak bezuspešni. Kada su nazad prelomili da svako ide svojim putem, kako kaže, oboje su procvetali.

"Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih da je i Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji", rekao je nakon razvoda Bane koji je tri godine kasnije uplovio u novu ljubav.

"Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog i normalnog života. Ja nekako biram mirne, normale i povučene devojke... Nekoliko meseci smo zajedno. Tri godine posle razvoda bio sam spreman za nove stvari... Ne želim da planiram zajednički život... Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage, pristao bih, ispričao je tada Bane koji je rešio i da se posveti karijeri.

Bane Mojićević o razvodu
ATA / Antonio Ahel 

"Sam sam tako izabrao jer više sam se posvetio porodici i nekim drugim bitnim aspektima, a sada se posvećujem karijeri i pesmama, nastupima. Od svega toga sam bio distanciran svojim izborom al se vraćam. Kada imaš neke druge prioritete ne razmišljaš toliko o krajeri i vraćam se da otpevam sve te divne pesme koje sam u međuvremenu snimao, nisam od onih koji se pojavljuju samo da bi se slikali već kada imam neku novu pesmu. Meni je porodična sreća i harmonija na prvom mestu oduvek bila i biće, pored toga volim i muziku. Trudim se da nađem neki balans. Nisi ni na jednom polju 100%, neka cena mora da se plati sa ženom sam u korektnim odnosima, zbog dece sarađujemo", rekao je za "Informer" Bane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna