Dolazak Nemanje Gudelja u Srbiju trebalo je da bude jedan od najlepših trenutaka za Anastasiju Ražnatović, ali čini se da ipak nije tako. Svi obožavaoci su se nadali zajedničkim fotografijama, zagrljajima, poljupcima...

Međutim, na Instagram profilu mlade pevačice osvanuli su pretužni stihovi, a fanovi se zabrinuto pitaju da li zaista znače da je između nje i dečka došlo do ozbiljnih problema...

Svi već neko vreme sumnjaju da je uzrok nesuglasica na relaciji Anastasija - Nemanjina majka. Fudbaler ne krije da je Olivera Gudelj njegova najvažnija podrška, ali i savetnica u svim privatnim pitanjima. "Ona me je naučila životu", napisao joj je svojevremeno u javnoj poruci.

Majka Nemanje Gudelja
Instagram/Olivera Gudelj 

Prve nedelje i meseci Anastasijine ljubavi s fudbalerom bile su ispunjene i idiličnim odnosima sa Oliverom i Nemanjinom sestrom Vanjom. Njih tri su izlazile zajedno, pravile selfije i lajkovale jedna drugoj slike sa velikom pažnjom. Prema pisanju medija, sve to je sada nestalo i Olivera i Vanja su "otpratile" Ražnatoviće sa Instagrama.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj
Instagram/raznatovicanastasija 

Da li je na pomolu i zahlađenje Tasine ljubavi sa Nemanjom, pitaju se njeni fanovi zbunjeni sledećim stihovima

"A mogli smo sve, mi smo isti zar ne,
savršen zagrljaj, a mi smo birali kraj.
Mogli smo sve, u svakoj želji si ti,
mogli smo oprostiti,
na zemlji imati raj,
a mi smo birali kraj… "

Anastasija je najavljivala da će 20. novembra krenuti u Katar gde srpska fudbalska reprezentacija učestvuje na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Nemanja je upravo zbog toga i došao sada u Beograd, pa je moguće da se zbog priključenja timu još nije ni sreo sa Anastasijom. Hoće li među zaljubljenima ipak sve ostati u redu - znaće se, možda, tek u Kataru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna