"Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna", ispričao je nedavno Nenad Manojlović, kad je u medijima objašnjavao kako to da on i Rada nisu nikad snimili duet. Prema njegovim rečima, on je to priželjkivao, ali jezvezda Granda uvek odlagala takav projekat.

"U početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: 'Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta.' Našla je pesmu kad sam ja prošao u takmičenju, ali se meni nije svidela", ispričao je Nenad. Radino gledište je, međutim, drugačije.

"To je takva glupost da nema dalje. Čak sam i intervju dala u kome sam rekla da se čoveku nije svidela pesma koju sam mu ponudila jednostavno", kaže pevačica koja je i sama imala težak početak.Toliko svedoka imam za to, od samog Nenada preko saradnika, do svih poznanika i fanova kojima sam puštala pesmu (ima tome pet godina sigurno)… ", napisala je Rada Manojlović na Tviteru izrevoltirana bratovljevom izjavom.

Rada Manojlović i Haris Berković
ATA / Antonio Ahel 

Dodala je kako Nenad nikad nije navaljivao, čak se i protivio tome da snimi duet sa njom da ga ne bi prozivali da je "uspeo preko sestre". "To je bila neka njegova filozofija koju nisam uspela da mu izbijem iz glave i na kraju sam poštovala. Plus mu se nije ni svidela pesma koju sam mu nudila, ali baš dugo nudila za koju sam verovala da je brutalan hit narodnjak.

Od svega je jedino istina da jeste teško naći duet za brata i sestru, koji ce tekstualno nama da priliči, a i da se pronađe publika u njoj. Za ovu je šteta jer ima sve, ali na kraju ću je snimiti sama", zaključila je Manojlovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici

Tekst: Lepa&Srećna