Viki Miljković je na estradnoj sceni tri decenije, a iako nije uvek bilo lako, uspela je da izgradi samopouzdanje koje malo ko može da joj poljulja.

"Osoba sam koja vrlo čvrsto stoji na zemlji i što se tiče pozitivne, ali i negativne strane. Niko ne može da me poljulja kakve god komentare da mi udeli. Najbolje znam ko sam i šta sam, šta znam i šta ne znam. To učim i svoje dete, ali i kandidate. Morate biti svesni ko ste i šta ste, ali i onoga što ne znate da biste učili i radili na sebi", rekla je Viki koja je bila jako ponosna kada je u prethodnoj sezoni "Zvezda Granda" pobedio kandidat kome je upravo ona bila mentor

"Moje samopouzdanje nije promenjeno, ali sam zbog Nerminove pobede presrećna", objasnila je ona.

"Nisam ni prošli put ništa očekivala, ali desilo se. Najbolje je kada ništa ne očekujete, pa ako bude onda ste presrećni. Svako priželjkuje pobedu, svako želi pobedu, svako se bori za to, ali ja sam generalno u svom životu i u svojoj karijeri bez prevelikih očekivanja. Kako Bog bude rekao, tako će biti", rekla je pevačica za "Grand" i istakla da uprkos činjenici da estradni posao zahteva česte promene stajlinga, ona ostaje verna svom timu.

"Nisam promenila stilistu, veran sam saradnik. Postojim već trideset godina i često menjam stil. Irena je već šest godina moj stilista i ne menjam svoj tim, ja tako volim", objasnila je Miljkovićka koja je godinama u srećnom je braku sa muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom, sa kojim i poslovno sarađuje, a kako kaže, u njihovom domu on je glava kuće.

Ljubavna priča VIki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa
ATA / Antonio Ahel 

"Kod nas je glava kuće Taške, to se zna, patrijarhalno sam vaspitana, ali se nas dvoje sve dogovaramo i radimo zajedno. Nisam takva osoba koja zavodi red, imam svoj stav, ali sam blaga i nežna, ne derem se... Uvek sam komunikativna i mislim da nemam momente kada ustanem na levu nogu. Dobra roba se ne kvari i svaki dan mi je prelep, desi se da me određena situacija iznervira, ali to me drži kratko", rekla je pevačica za "Blic" svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna