Činjenica da emitovanje, a ni snimanje, novih emisija "Zvezda Granda" nije počelo u vreme kada uobičajeno počinje nova sezona popularnog muzičkog takmičenja pokrenulo je brojne spekulacije. U prilog šuškanjima da je emitovanje ovog šou programa pod znakom pitanja išla je i činjenica da se u nekadašnjem terminu "Zvezda Granda" od prošle subote na TV "Prva" emituje drugo muzičko takmičenje - "Nikad nije kasno".

Međutim, mesta spekulacijama više nema, budući da je potvrđeno da će nove, 16. sezone "Zvezda Granda", ipak biti. Kako piše "Blic", snimanje novih emisija počinje 26. septembra, kada će u studio ući žiri u istom sastavu kao i prošle godine - Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac, kao i članovi produkcijskog žirija Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili.

Kada počinje snimanje nove sezone Zvezda Granda
ATA / Antonio Ahel 

Jedino što je još uvek neizvesno jeste na kojoj televiziji će se šou emitovati, a u "trci" su TV "Prva" i TV "Pink", navodi pomenuti medij.

Podsetimo, u prethodnoj, 15. sezoni, pobedio je takmičar iz Bosne i Hercegovine Nermin Handžić čiji mentor je bila Viki Miljković.

Marija Šerifović nedavno je podigla buru na društvenim mrežama objavom o kandidatima "Zvezda Granda", kada je navela da za pojedine takmičare smatra da se ne trude dovoljno i da nisu na pravi način iskoristili "svojih pet minuta" u najpopularnijem šou programu.

marija serifovic zvezde granda.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Zaključila sam da u "Zvezdama Granda" ja ginem sa onom decom, trudeći se da budu što bolji ljudi, pevači, izvođači i interpretatori, a onda se to takmičenje završi i onda dok gledaš njihove postupke, onako kako vreme teče, ti u stvari primetiš da je to bilo samo jedno gubljenje vremena. Naravno, čast izuzecima koji su ultra retki. Istovremeno, to je verovatno zato što niko nema ideju, niko nema mozak, niko ne želi nešto veliko, niko ne mašta i ne vidi sebe negde. Okej, razumem i da mora da se živi i da se sipa gorivo, da se kupuju pelene, sve to razumem, ali ako već vidiš da imaš predispoziciju da budeš nešto veće nego što ti ovaj trenutak pruža, pa valjda ćeš da uradiš sve na ovom svetu... Ne znam", rekla je tada Marija.

Fotografije sa finala prethodne sezone pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Modne kombinacije za finale 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna