Vanja Mijatović i njen suprug Aleksandar Mandžukić u braku su manje od mesec dana, a crkveno venčanje održano je u Dubaiju, u pravoslavnoj crkvi.

"Sve se desilo spontano. Moji mnogo dobri drugari žive i rade u Dubaiju, već godinama nas zovu da dođemo kod njih. Odabrali smo 7. novembar, rođendan mog muža, sve je trebalo da bude iznenađenje, ali zbog silne papirologije na kraju nije bilo. Da smo prvi srpski par koji se venčao tamo saznali smo nakon ceremonije, zaista mi je mnogo drago zbog toga", rekla je pevačica sada za "Republiku".

Iako su "svež bračni par", Vanja priznaje da u njenom i Aleksandrovom odnosu ipak ima nesuglasica.

"Ja sam žena od trenutka, ako mi se čisti, ja čistim, ako mi se odmara, odmaram. Zaista mi muž mnogo pomaže, tu se zaista slažemo. Naravno da ima trzavica, mi tri i po godine živimo zajedno, sad smo samo naš odnos začinili venčanjem. Uglavnom se svađamo oko gluposti, ne znam nikog ko se ne svađa, ali neko sam ko vrlo brzo prelazi preko stvari", objasnila je ona za pomenuti medij. 

Pevačica i njen suprug, inače, još nisu sklopili građanski brak, ali su pre crkvenog venčanja u Beogradu organizovali svadbeno slavlje. Vanja je tada objasnila zbog čega je tog dana ceremonija izostala.

venčanica Vanje Mijatović
Kurir/Ana Paunkovic 

"Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo. Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom - potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu", rekla je Vanja tada za "Alo".

Kako je protekla njihova svadbena žurka u Beogradu možete pogledati na fotografijama u galeriji ispod.

Kurir / Ana Paunković, ATA / Antonio Ahel Svadbena žurka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna