Koliko god da su dame na dvorovima lepo obučene i doterane, određena pravila moraju da se poštuju. Uvek moraju da nose čarape, moraju da paze o materijalima koje biraju, a nokte nikada ne smeju da lakiraju jarkim bojama.

Tog pravila se pridržavaju sve dame, a Kejt Midlton nikada nema nalakirane nokte, baš kao i kraljica Elizabeta II, koja nikada u javnosti nije viđena sa lakom na noktima. Ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno je da nose lakove jarkih boja, mogu da koriste samo bezbojni lak.

Ipak ovo pravilo ne važi za Sofi, groficu od Veseksa i suprugu najmlađeg kraljičinog sina princa Edvarda. Ona često nosi lak crvenih boja, a upućeni tvrde da je Sofi doživela pravi preobrat kada je napunila 50 godina. Promenila je sasvim izgled, počela je intezivno da trenira, vežba pilates, trči osam kilometara na dan, a rezultati su i te kako vidljivi.

Princeza Sofija prekršila strogo pravilo kraljevske porodice
Profimedia 

Sada ima 57 godina i izgleda daleko bolje nego ranije, a javnost je voli što, ipak prkosi strogim pravilima i nosi jakove jarkih boja. 

Princeza Sofija prekršila strogo pravilo kraljevske porodice
Profimedia 

"Ja sam specifična jer sam jedna od retkih pripadnica kraljevske porodice koja je imala profesionalnu karijeru i svoju kompaniju", izjavila je nedavno grofica. Neko bi pomislio da će Sofi, zbog porekla koje nije kraljevsko, biti bliska sa Kejt Midlton, međutim to nije slučaj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna