U trenutku kada je pre dve godine odlučila da otpočne borbu sa viškom kilograma, pevačica Bojana Stamenov imala je 192 kg, dok sada ima 70 manje.

Tokom celog ovog procesa imala je veliku podršku svojih najbližih, za koju ističe da je veoma važna.

"Podrška porodice je najbitnija, svako bira svoj otrov (smeh). Da li će to da bude psiholog, lajf kouč, ili nešto drugo, stvar je izbora", tvrdi pevačica za "Republiku" i navodi da je sama sebi bila velika motivacija, kada je shvatila da su rezultati počeli da se vide.

"Kada sam videla da mi ide dobro bila sam zaista srećna, to mi je bila velika motivacija. Zaista želim da svi budemo zdravi. Naravno, sada jesam jako zadovoljna svojim izgledom i srećna, ali sam i dalje tužna zbog nekih drugih stvari, uvek vam to tako ide. Naravno da sam nekad tužna, da imam svoje tamne momente, ali sve je to život.Sad mi se nešto drugo ne sviđa, menjaju se stvari koje mi se sviđaju ili ne sviđaju, ali stvarno je najvažnije da smo zdravi, jer 'u zdravom telu, zdrav duh'", istakla je Bojana za pomenuti medij.

Pevačica sada sa većim uživanjem šopinguje, jer lakše pronalazi odgovarajuću garderobu. Staru garderobu, doslovno, može da prepolovi.

"Sad imam neke haljine od kojih pravim po dve (smeh). Kupujem cipele, tašne, haljine, nakit", rekla je Bojana, koja je sada veoma zadovoljna svojom kilažom, koju je regulisala uz pomoć redukovane ishrane i redovnih treninga.

Još fotografija Bojane Stamenov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/thebojanastamenov Bojana Stamenov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna