Pop pevačica Nataša Bekvalac veoma je vezana za sestre Draganu i Kristinu, iako se sa mlađom Kristinom, priznaje, često svađala. Sebe i sestru sada prepoznaje u svojim naslednicama Hani i Katji.

"Emotivno gledam na sve što rade, kao i svaka majka naravno, uključena sam u svaki deo njihovog života. Mislim da se mnogo više svađaju nego moje sestre i ja, mada Kristina i ja se svađamo poprilično identično kao njih dve, ali nekada ne mogu da objasnim Hani da ona ima 16, a Keti 4 i po godine, jer se svađaju barabar", iskrena je bila pevačica za "Republiku".

Nataša je spremna za ulazak u 2023. godinu i raduje joj se, pogotovo zbog činjenice da iz 2022. nema mnogo toga da obriše, jer je naučila da brzo zaboravlja ružne stvari.

Nataša Bekvalac o svom najvećem blamu
ATA / Antonio Ahel 

"Iza sebe ostavljam prošlost. Moja sećanja su kratka, tako da nemam puno toga ni da brišem, valjda mi je biće naviknuto zbog ekstremnog stresa koji živim već 15 godina unazad i tako se štitim. Ponekad bude smešno koliko zaboravim neke stvari, ljudi mi nekad kažu: 'Vau, kako si ti divna, oprostila si', a meni bude smešno jer sam samo zaboravila šta se desilo", kroz smeh je ispričala novosadska barbika.

Već neko vreme temeljno radi na sebi, pa teške i manje prijatne situacije prevazilazi mnogo lakše i brže nego ranije.

"Trenutno mi ništa ne pada teško u životu, ali kada pogledam unazad 15 godina kada je moj život u pitanju, poprilično je bilo žustro. Ne mogu sebi da priuštim da imam loš dan, ali mogu imati loš trenutak i neki događaj. Ušla sam u formu da takve stvari prevazilazim, to je mukotrpan rad na sebi. Ne u određenom periodu, već svakodnevni, bukvalno non-stop nešto čačkam. Da li je to reiki, joga, meditacija, da li je to nešto drugo o čemu ne mogu sad da pričam, ali non-stop rovarim i vršljam po svojoj duši", priznala je pevačica i dodala:

"Pre nekoliko dana sam doživela da u jednom trenutku doživim najteži momenat osvešćenja i da mi on u istom trenutku bude i najlepši. Da me je neko pre nekoliko godina pitao da li trenutak može da bude najteži i najlepši, ja bih rekla: 'Bože, to isključuje jedno drugo', ne može ono što je teško da bude lepo, ali sada nije tako. Svašta može da me povredi i da me dovede do suza, ali retko šta može da me trajno ošteti. Imam svoje sisteme."

Podsetimo, Nataša je naslednice dobila iz dva braka - Hanu sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a Katju sa Lukom Lazukićem. U međuvremenu je bila udata za Ljubu Jovanovića sa kojim nema zajedničke dece.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna