Voditeljka i glumica Marija Veljković nakon razvoda je ponovo pronašla ljubavnu sreću - u zagrljaju glumca Rastka Jankovića, a ova romansa je nešto što je obeležilo 2022. godinu kada je njen život u pitanju.

"Jeste, zaista se lepo osećam. Uvek kažem kako je lepo kada se dve duše pronađu. Rastko i ja se oboje bavimo javnim poslom, tako da jedno drugo razumemo i podržavamo. Ume da bude teža okolnost to što smo javne ličnosti, ali jedno drugo samim tim bolje razumemo", rekla je Marija za "Republiku".

marija veljkovic rastko jankovic crveni tepih.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kao ponosna mama troje dece, sina Đurađa i ćerki Neve i Rose, trudi se da ih izvede na pravi put i da im bude vetar u leđa dok slede svoje želje i interesovanja.

"Moja deca nažalost jesu svesna da im je mama javna ličnost. Moj sin, koji je najstariji, je i krenuo mojim stopama, već šest meseci radi na jednom projektu, ima ulogu u seriji. Pustila sam ga da bi sam zaključio da li mu se taj poziv sviđa ili ne, da ne misli da mu nešto branim. Na moju nesreću, dopalo mu se. On shvata čime se ja bavim, srednja ćerka shvata, ova najmlađa tu i tamo, mala je još uvek", rekla je voditeljka i glumica, koja je dodala i da ni ona ni njen izabranik ne daju njenom nasledniku savete o glumi.

"Ne savetujemo ga ni Rastko, ni ja. On ide u školu glume Snežane Nenadović i prepustila sam pedagozima da ga nauče. Drugačije je kada ste roditelj. Sve što je naučio, naučio je od pedagoga. Moji roditelji su se uhvatili za glavu kada sam im rekla da želim da se bavim glumom. Moje dete sad snima od 7 sati svakog jutra na Staroj planini, naravno da se smrzne. Želela sam da vidi i tu stranu posla, pa onda da sam odluči, da li želi time da se bavi, ili da bude ekonomista, pravnik. Kada imate decu treba da ih podržite", objasnila je Marija Veljković koja je zbog brojnih snimanja često odsutna od kuće.

Sin Marije Veljković počeo da se bavi glumom
Youtube/Printscreen/Marija i Kristina- TJD 

"Osećam grižu savesti kad sam suviše razdvojena od dece, ali to je posao koji sam izabrala, i oni to znaju. Kad sam ovde i kad sam s njima trudim se da sve to nadoknadim", zaključila je.

Još fotografija Marije Veljković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mare.veljkovic Voditeljka Slagalice - novi izgled.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna