Tekst: Promo

Vreme je da preuzmete stvar u svoje ruke i vratite onaj savršeno oblikovan i blistav osmeh zbog kog ste autentični!

Ola smile set predstavlja rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i novog gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

1 Ola smile nov 2022.jpg
Promo 

Izbeljivanje traje samo 16 minuta! Ugrađeni tajmer automatski prekida akciju izbeljivanja nakon tog vremena, zatim ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Set uključuje USB LED svetlo, 2 olovke za izbeljivanje, 1 vodič za nijanse, 1 iPhone adapter, 1 Android adapter i uputstvo za korišćenje.

2 Ola smile nov 2022.jpg
Promo 

Ceo proces izgleda ovako:

1. Nanesete gel za izbeljivanje. Skinete poklopac sa olovke i okrenete donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesete tanak sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
2. Povežete uređaj sa mobilnim telefonom.
3. Umetnete i osvetlite LED svetlo. Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka, ili se jednostavno opustite dok izbeljujete vaše zube. Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.
4. Ponovite. Za najbolje rezultate, preporučuju se uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana, tokom najmanje 7 dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.

3. ola smile tekst.jpg
Promo 

Ola Smile set sa 2 olovke za izbeljivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po SUPER sniženoj ceni od 2.999 rsd, dok set sa 3 olovke možete naručiti klikom OVDE po ceni od 5.460 rsd.

Ukoliko želite samo olovku za izbeljivanje, možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.560 rsd.

4 ola smile nov 2022.jpg
Promo 

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.