Dok su pripreme Nataše Bekvalac za odlazak u Ameriku bile u punom jeku, pevačica je - kao i obično - podelila sa svojim obožavaocima detalje atmosfere u domu. Ona je već navikla da se šali na svoj račun, pa uz slike garderobe i kofera, objavljuje i poruke fanova koji predlažu da se oproba i u rijaliti programima. "Uspešan rijaliti u Srbiji mogu samo da naprave Bekvalčeve, jer su sve prirodno otkačene i znale bi da odgovore na zadatak, ostali mogu samo da pokušavaju. Sve promašene investicije", napisala je Kristini Bekvalac jedna obožavateljka, a evo šta je Nataša odgovorila...

natasa.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Jasno vam je da se ovo nikada neće desiti, jer bismo završili ili u zatvoru, ili u psihijatrijskoj ustanovi (gde i pripadamo)." U domu Bekvalac je organizacija za turneju napravila pravi "lom", što Natu nije sprečilo da snima sve zauzete pakovanjem.

Među njima je i Kristina koja je podelila sestrin video na svom Instagram nalogu, ali nam otkrila i "drugu stranu" Natašinog plana.

Nataša Bekvalac ide u Ameriku, Kristina ne
ATA / Antonio Ahel 

"Moja sestra ide u Ameriku i nije želela da ja krenem s njima na turneju... ali će zato imati savršene kostime... preboleću ali neću zaboraviti", napisala je Kristina koja se uvek pobrine da Nata izgleda spektakularno na sceni. Ona je već učestvovala u jednom rijaliti programu, pa se tek čeka njen komentar na predlog fanova.

A dotad, zavirite u galeriju slika, stan je malo u neredu, ali su nameštaj i detalji fascinantni!

Instagram / bekvalceva Kristina prema kostime za turneju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna