Hejli Biber (26) ponovo ima zdravstvenih problema, a o njima se izjadala svojim obožavaocima na Instagramu. Manekenka je već preživela moždani udar pre nekoliko meseci, a tegobe je osetila za doručkom. Izgubila je moć govora, desna strana lica joj se oduzela.

Bila je hitno operisana, a mesec dana nakon toga su joj izveli i intervenciju na srcu kako bi sprečili slične napade u budućnosti.

Sada je Hejli objavila da na jajniku ima cistu veličine jabuke. Na Instagramu je objavila sliku na kojoj joj je obnažen stomak, a uz nju je napisala:

"Nemam endometriozu ni policistične jajnike. Imala sam ciste nekoliko puta i nikad to nije zabavno. Muka mi je, sva sam naduvena, imam grčeve i veoma sam osetljiva. Sigurna sam da mnogi od vas to razumeju."

hejli biber-min.jpg
Instagram / haileybieber 

Hejli je s mužem Džastinom Biberom proslavila, nedavno, svoj rođendan u Japanu, a jednu od njenih slika su ispratili brojni komentari kako je možda trudna. 

Zato je dopisala uz sliku "nije beba", a svi se pitaju kada će se njih dvoje odlučiti na potomstvo. Podsetimo, Džastin i Hejli su u braku od 2018. godine. 

hejli biber.jpg
Instagram / haileybieber 

Džastin je, takođe, imao problema sa zdravljem. U septembru je objavio da se oporavlja od paralize lica, koja je nastupila kao posledica Remzi-Hantovog sindroma. Ovaj sindrom nastaje zbog virusne infekcije herpesom na facijalnom živcu.

On može da izazove osip i plikove u predelu uha, pa i na jeziku ili nepcu. Simptomi su glavobolja, iscrpljenost, bol ili svrab u inficiranom delu, kao i groznica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna