Cakana je u prvom braku dobila ćerku, a nakon razvoda upoznala je ljubav svog života - Nebojšu Negića, sa kojim je i danas u srećnom braku. Na pitanje šta je u životu uradila na brzinu, zbog čega se kasnije natenane kajala, pevačica je odgovorila da je to upravo prvi odlazak pred matičara.

"Udala se veoma mlada!", rekla je ona za "Grand Online", a onda objasnila i zbog čega se za venčanje kaže "stajanje na ludi kamen".

"Mladost ti ne dozvoli odmah da vidiš kolika je to ludost!", krozt smeh je rekla Cakana.

Cakana o ćerki Mariji
Printscreen / Youtube / Novo jutro 

Ona je istakla i da više voli muškarce svojih godina, i starije.

"Šta ko voli neka izvoli. Znam da ja ne bih bila sa mlađim muškarcem!", iskrena je pevačica.

Cakana je ovom prilikom odgovorila i na pitanje koji deo svog života bi najradije izbrisala gumicom.

"U svakom danu bih izbrisala neki delić, a da ne pričamo o životu u celosti", rekla je ona.

Cakana uhodila i proveravala muža
Kurir/Damir Dervišagić 

Cakana je, inače, jednom prilikom ispričala na koji način ju je osvojio sadašnji muž.

"Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila... Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je bio tu, a u međuvremenu se i on razveo, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazak u u Čikago nešto smo se opet našli, moje društvo, ali tu je bio i Nebojša, i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem tamo, ja sam rekla mesec dana. Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: 'Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš'. Mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica", ispričala je pevačica ranije u emisiji "Iz profila".

Još Cakaninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna