Jelena Karleuša ne preza da izrazi mišljenje na brojne teme, i čini se da nema dlake na jeziku. Ume da bude oštra, dikretna i nemilosrdna, ali joj se dešava i da se pokaje zbog izrečenog. To se dogodilo i sada kada je izazvala pravu buru komentara reakcijom na pretnje, koje tvrdi da je dobila, zbog svetskog modnog brenda koji nosi.

Naime, modna kuća "Balensijaga" se nalazi na meti kritika i osude javnosti nakon sramne kampanje u kojoj su prikazane fotografije dece i igračaka sa spornim sado-mazo detaljima. Modna kuća je uputila izvinjenje i tužila producente, a oglasila se i Kim Kardašijan, koja je promoter ovog brenda i istakla da je uznemirena.

 "Kao majka četvoro dece jako sam uznemirena zbog tih fotografija. Bezbednost dece mora da bude na prvom mestu i sve što je u suprotnosti s tim ne treba da ima mesta u našem društvu. Nadam se da se ovako nešto neće ponoviti", napisala je Kim. Jeleni su na Instagramu stigle brojne uvrede jer nije osudila brend i nastavila je da nosi njihove stvari, a ona im je žestoko uzvratila i istakla da je napadnuta od strane "brkatih, nedepilaranih seljanki koje sebi olakšavaju bol zbog činjenice da visoku modu mogu da gledaju samo na slici".

"Vi ste nebitni mali, mozgovi ogrezli u mržnji", napisala je i naglasila da je najviše uvreda dobila od žena iz Bosne.

"Balensiagom su se posebno našle pogođene žene iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede, jer imam njihove stvari. Nisam znala da je ovaj brend toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez Balensiage ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda", napisala je Jelena, a objave je potom i uklonila sa Instagram storija.

Jelena Karleuša na istom događaju sa  Anastasijom Ražnatović
Ata Images/Mateja Stanisavljević 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna