Pevačica Seka Aleksić za Novu godinu nastupiće na istom mestu kao i Slađa Alegro, njena dobra prijateljica. Srećne su što će ovog puta i poslovno sarađivati, budući da se druže dugi niz godina.

"Slađa Alegro mi je jedini prijatelj sa estrade, od žena. Od muškaraca Adil, Aco Pejović. Čeo život sam u estradnim vodama, ali nažalost ja se ne družim mnogo sa kolegama", priznala je pevačica za "Kurir", a onda se osvrnula na svog asistenta Stanislava sa kojim sarađuje već neko vreme i od kog se ne odvaja. 

Seka Aleksić i Slađa Alegro se druže godinama
Youtube/Printscreen/Toxic televison/Kurir 

"U poslovnom smislu, moram reći da je Stanislav odličan. Ja sam kao omađijana, samo idem za njim i pratim ga. Ako sam angažovala profesionalca, treba i da mu se prepustim", iskrena je bila Seka.

Ona i Slađa uzbuđene su zbog novogodišnje noći, pa su se čak dogovarale i oko stajlinga, koje planiraju da usklade.

"Ja mislim da će ljudi biti presrećni kad nas vide. Ne mora ona da se prilagođava meni, ona je već pristala na to (smeh). Rekla je: 'Dobro gazdarice, kakve treba da mi budu haljine?' Šalim se ja malo, Slađa je svakako planirala dve haljine", rekla je kroz smeh Aleksićeva.

seka-aleksic.jpg
Instagram / seka_aleksic 

Seka je, inače, nedavno govorila o tome da ne voli da troši mnogo novca na materijalne stvari i da se pokaje svaki put kad kupi nešto skupo.

"Ništa ne plaćam 'boga oca'. Nezahvalno je i nekulturno. Ne opterećujem se materijalnim stvarima. Pokajem se za sve što je skupo", iskrena je bila za "Blic", a tom prilikom osvrnula se i na svoj izgled, budući da je skinula veliki broj kilograma viška.

"Ne grmim, gorim! Bio je red da se posvetim fizičkom izgledu. Naveo me je najviše inat, kada sam videla da mogu lepo da izgledam, a onda i volja. Generalno se inatim, idem kroz zid, kod mene je ili crno ili belo, kada jedem - jedem, a kad ne jedem - ne jedem. Počinjem da treniram, ali to se još nije desilo. Imam previše obaveza, desile su se nove pesme u međuvremenu, snimamo spotove i nemam vremena za treninge. Ne jedem stalno slatkiše, ponekad, sada se malo zdravije hranim, da se ne ugojim, da ne zažalim. Posle Nove godine krećem", rekla je tada.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Seka i Veljko na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna