"Ne može jedan princ da se upusti u ljubav sa majkom dvoje dece, naročito ako ona već ima 34 godine", reči su Ketrin Omeni, rijaliti zvezde koja tvrdi da je bila dva meseca u vezi sa princom Harijem.

"Zato u njegovoj autobiografiji neće biti ni jedne reči o meni, sigurna sam u to", tvrdi ova zgodna plavuša u intervjuu za magazin "San". "Bio je toliko harizmatičan, neverovatno duhovit, inteligentan i veoma hrabar", opisuje ga Ketrin i dodaje da mu želi uspeh i sreću.

Ketrin je Harija upoznala 2006. godine, u jednom baru u Čelziju. U to vreme, on je bio sa Čelsi Dejvi, s kojom se mirio i raskidao nekoliko puta. Ni ona, kao ni druge njegove devojke, nije dala saglasnost da je spominje u knjizi.

princ hari 0733543314.jpg
Profimedia 

"Kad smo se upoznali, otišli smo zajedno u jedan noćni klub u Južnom Kensingtonu, pa produžili u kuću njegovog prijatelja", ispričala je Ketrin. Prema njenim rečima, princ je napravio sendviče, čak su i popušili cigaretu zajedno, a onda se ljubili, šalili i zadirkivali.

Tvrdi da je tada morala da ide kući, ali da su se ona i princ videli još nekoliko puta. Navodno je to prestalo kad su se u novinama pojavile vesti o njihovoj avanturi.

Čitava kraljevska porodica iščekuje objavljivanje knjige "Rezerva" koju je princ Hari najavio za januar. Ova autobiografija je već izazvala brojne polemike, zbog samog naslova koji sugeriše da princ nije bio ni blizu toliko cenjen kao princ Vilijam koji će naslediti presto. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna