Maja Berović i njen suprug Alen u februaru ove godine dobili su sina Lava koji je kruna njihove ljubavi, a pevačica kaže da nikada za 18 godina, koliko su zajedno, nisu imali krizu u braku.

"Niko ne bi verovao kad bih rekla da mi brak nikad nije bio u krizi. Možda će tek biti, ne znam šta me čeka u životu, ali dosad stvarno nije bilo kriza niti sam ikad pomišljala da tu nešto nije u redu. Duše su nam se srele u startu i nije bilo trzavica, i dalje se nadam najboljem", rekla je za "Informer" Maja, a potom kroz smeh otkrila tajnu uspešnog braka:

"Zadnja je uvek moja, ćutim kad drugi pričaju, ali zadnja je moja!"

Sa mužem se, kako kaže, uglavnom svađa oko sina.

"Retko se posvađamo, jedino kada sinu nešto dopustim što on ne dopušta. Alen Lavu sve popušta, a ja sam srećna što je on tu od samog početka da mi pomogne. Uigran smo tim kad je naš sin u pitanju", istakla je pevačica, koja kaže da je naslednik jednu osobinu posebno povukao na nju.

"Sin Lav je na mene povukao plačljivost, i ja sam bila plačljiva, plakala sam za svaku sitnicu, to je bio moj odbrambeni mehanizam. On je isti po tom pitanju i ima moje oči", rekla je Maja za pomenuti medij.

Pevačica se nedavno vratila na scenu nakon pauze koju je napravila zbog trudnoće i porođaja, a kada ne nastupa nema mnogo vremena za druženje, jer sve svoje slobodno vreme posveću Lavu.

"Svom detetu želim najbolje, u smislu da sam stalno uz njega, da ima moju ljubav, a što se tiče materijalnog, nisam mu kupila nijednu skupu stvar. Sve što ima dobio je od drugih. Nisam u fazonu da bebi od nekoliko meseci kupujem skupo i markirano. Neću svoje frustracije da lečim na detetu, što ja nisam, ti ćeš, i tako. Ali ako bude želeo da studira, naravno da ću mu to omogućiti i podržati ga", zaključila je pevačica. 

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna