Čini se da je smrt kraljice Elizabete dodatno pogoršala odnose u kraljevskoj porodici. Dolazak Harija i Megan na sahranu pratile su mnoge neprijatnosti, ona nije bila poželjna u Balmoralu, nisu sedeli pokraj Vilijama i Kejt i ostatka britanske kraljevske porodice, a na zvaničnom sajtu su njihova imena stavljena na samo dno. To je ono što je javnost imala prilike da vidi, a šta se tačno dogodilo čitaćemo u Harijevim memoarima. Princ je, navodno odložio objavljivanje knjige i serije koju sprema zajedno sa suprugom, kako bi dodao poslednje poglavlje o kraljičinoj smrti i onome što se dešavalo u dvorcu tokom dana žalosti.

Kraljevski biograf Tom Bauer nazvao je knjigu "tempiranom bombom" i rekao da su kralj Čarls i drugi članovi porodice veoma uznemireni  zbog toga. On predviđa da bi knjiga mogla da se nađe na policama oko Uskrsa.

"Biće samo još materijala o tome kako su ih tretirali s prezirom. Tako da mislim da odlaganje objavljivanja knjige pravi još veću tenziju", rekao je Bauer.

Kralj je navodno sinu postavio ultimatum, ako želi da bude pozvan na njegovo krunisanje 6. maja 2023. godine moraće strogo da vodi računa ša piše o Kamili. Hari i Megan su već uzeli novac za knjigu i seruju, pa povlačenja nema.

 Krunisanje kralja Čarlsa održaće se na dan kada njegov unuk Arči bude slavio četvrti rođendan.

"Ne, nisu izabrali taj datum da napakoste Hariju Megan. To su gluposti. Arčijev rođendan im nije bio ni na kraj pameti kada su razmišljali o krunisanju.. Datum je odabran zato što je neposredno pre svečane ceremonije otvorenja Parlamenta", rekao je Tom.

Pogledajte još fotografija Harija i Megan u galeriji ispod.

Profimedia Popularni par želi da se ove godine vrati u London, evo zašto!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna