Političar i partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić, preminuo je 27. novembra prošle godine, a danas mu je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen. 

Pevačica je zapalila sveću i položila cveće na večnu kuću svog partnera, a tokom pomena nije mogla da zadrži suze. Podršku joj je pružala porodica, a unuka Sonja sve vreme ju je držala za ruku.

Ana Bekuta
ATA / Antonio Ahel 

"Još uvek mi je jako teško. Bol ne prolazi. Izvinite molim vas što ne mogu više ništa da kažem. I hvala vam što ste došli", rekla je Ana Bekuta okupljenim novinarima. 

Podsetimo, u medijima se poslednjih dana pisalo o navodnoj ostavinskoj raspravi nakon Mrkonjićeve smrti, kojom bi bilo odlučeno kome pripada njegova imovina. Međutim, ostavinske rasprave nije ni bilo, jer je sva njegova imovina pripala njegovoj zakonitoj supruzi Daši od koje se nikada nije zvanično razveo, iako su bili rastavljeni više od 10 godina, tokom kojih je Mrkonjić živeo u zajednici sa Anom Bekutom. 

Testament Milutina Mrkonjića
Ata/Antonio Ahel/Youtube/TV Happy 

"Glavna zabuna nastala je jer se Mrkonjić nikada zakonski nije razveo od supruge Daše, iako više od 10 godina nisu živeli zajedno, što nisu krili, a političar se javno zabavljao i živeo u vanbračnoj zajednici s pevačicom Anom Bekutom. Svi su se pitali kako je rešeno pitanje Mrkinog nasledstva i kada će biti održana ostavinska rasprava. Međutim, ostavinske rasprave nije ni bilo, jer je sve po zakonu pripalo njegovoj supruzi Daši, kao jedinom zakonitom nasledniku, jer ona i Mrka nisu imali dece. Tu su, između ostalog, i stan u Krunskoj ulici i automobil marke "mercedes S 500 L", ali i političareva penzija, koja je bila oko 90.000 dinara. Ana Bekuta to nije ništa osporavala i ostala je da boravi u penthausu na Vračaru, u kome je živela s njim", rekao je izvor "Kurira".

Neke od zajedničkih fotografija Ane Bekute i Milutina Mrkonjića iz vremena najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna