Otkako je Milutin Mrkonjićpreminuo 27. novembra nagađalo se kome će ostati njegovo bogatstvo - njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić ili Ani Bekutisa kojom je više od deset godina bio u vanbračnoj zajednici. 

 U medijima se mesecima pisalo o ostavinskoj raspravi za Mrkonjićevo nasleđe, ali ona, kako piše Kurir, zapravo nije ni održana.

"Glavna zabuna nastala je jer se Mrkonjić nikada zakonski nije razveo od supruge Daše, iako više od 10 godina nisu živeli zajedno, što nisu krili, a političar se javno zabavljao i živeo u vanbračnoj zajednici s pevačicom Anom Bekutom. Svi su se pitali kako je rešeno pitanje Mrkinog nasledstva i kada će biti održana ostavinska rasprava. Međutim, ostavinske rasprave nije ni bilo, jer je sve po zakonu pripalo njegovoj supruzi Daši, kao jedinom zakonitom nasledniku, jer ona i Mrka nisu imali dece. Tu su, između ostalog, i stan u Krunskoj ulici i automobil marke "mercedes S 500 L", ali i političareva penzija, koja je bila oko 90.000 dinara. Ana Bekuta to nije ništa osporavala i ostala je da boravi u penthausu na Vračaru, u kome je živela s njim" kaže dobro obavešteni izvor Kurira i dodaje:

"Daša je započela renoviranje stana u Krunskoj ulici i trenutno iznajmljuje drugi stan. Nije poznato šta se desilo sa ostatkom Mrkine imovine i potencijalnom ušteđevinom, a ako ih je i bilo, po zakonu je sve pripalo Daši", rekao je izvor.

Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje 27. novembra 2021. godine, gde se lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Pogledajte još fotografija Ane i Mrke u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Uživali su deset godina u svojoj ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna