Nada Obrić udavala se dva puta, a iako se oba puta borila za svoje ljubavi, te zajednice nisu uspele da opstanu. Pevačica priznaje da je kroz razvode teško prolazila.

"Dva puta sam patila. Prvi put je bio baš kritičan, jedva sam to preživela, svaki razvod je težak. 16 godina sam se borila da taj brak zadržim, ali ako ne ide, bolje je da se raziđemo. Ja sam učinila sve da deca ne osete razvod, uspela sam da pomirim prvog i drugog muža. Moj prvi muž je dolazio u kuću kod mene i mog drugog muža kad god hoće i koliko hoće, da deca dožive da im je tata tu kad god hoće i koliko hoće", ispričala je Nada u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodala:

"Prvi muž je bio sjajan čovek, divan muž, božanstven roditelj, ali energije su nam se toliko razlikovale, on je išao desno, ja levo. Ja sam htela sve sad, a on je za sve što sam predložila rekao: 'Nije to dobro, sutra ćemo'. 16 godina sam ga molila da promeni to, mi smo ostali dobri do poslednjeg dana, uvek sam ga volela, volela sam ga kao nekog meni najbližeg. Do poslednjeg dana smo bili tu jedno za drugo."

Nada Obrić o bivšim muževima
Youtube/Printscreen/RTS 

Pevačica je istakla i da smatra da se mladi danas ne bore dovoljno, da brzo odustaju i da smatra da su često bez razloga nesrećni.

"Svaka ljubav na kraju boli, kad čujem mlade hoću fras da dobijem, to su razmažena deca, koja se ne bore, koja su naučila da dobiju mnogo toga na tacni, nemoguće da sa 20 godina imaš depresiju, mi nismo znali ni šta je depresija. Sad su u depresiji što nisu na vreme ušli u tramvaj, tu su krivi roditelji, treba malo više da ih zaposle, da povedu računa o svojoj deci. Nemam objašnjenje", rekla je pevačica.

Nada Obrić tri puta se izborila sa rakom, a sada je imala poruku za sve koji se bore sa opakom bolešću i objasnila u čemu je ona pronalazila najveću snagu.

nada obric 4.jpg
TV Prva 

"Nažalost, mnogo takvih ljudi danas ima, svima želim ozdravljenje, Bog je na prvom mestu kad su takve stvari u pitanju, ali Bogu morate i vi pomoći, da bi on vama pomogao. Morate sebi postaviti pitanje: 'Šta da radim?'. Onda treba naći razlog zašto moram i zašto hoću da se borim.Prvi put je to bila borba da preživim, jer mi deca nisu pozavršavala škole. Drugi put su oni već stasali, ali znam da sam im potrebna, a na kraju se i u meni probudila želja da budem sa njima. Treći put ponovo su bila deca u pitanju, kad sam videla taj strah u njihovim očima, i taj njihov muk, zadržane suze, strah, želja, moji unuci. Ja sam od moje Natalije, moje unuke, dobila jednu poruku punu podrške, imate obavezu da se borite", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna