Cela Srbija će budno pratiti utakmicu kojom naša reprezentacija počinje Svetsko prvenstvo u Kataru, a fudbalski šampionat privlači pažnju i naših estradnih zvezda. Kako je nedavno izjavila pevačice Marina Tadić, Aleksandar Mitrović je omiljeni fudbaler.

Popularni golgeter nas je i odveo na ovo prestižno takmičenje, čuvenim golom u 90. minutu na utakmici protiv Portugala. Danas je u centru pažnje svih, a on "ima oči" samo za svoju prelepu suprugu.

Kristina Mitrović je ispratila završnu utakmicu u kvalifikacijama komentarom "Najveći Srbenda svih vremena", a popularni "Mitar" je više puta podvukao koliko mu je važna podrška supruge.

kristina mitrovic 2-min.jpg
Instagram / mitrovic_kristina 

"Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram", rekao je svojevremeno popularni sportista.

Kristinu danas prate i zbog Mitrovog uspeha, ali se i njoj dive mnoge žene koje je hvale zbog fantastične figure nakon dva porođaja. Sada su je prozvali i "Barbi" zbog pink detalja kojima je ulepšala svoju crnu modnu kombinaciju na jednom ženskom okupljanju.

kristina mitrovic-min.jpg
Instagram / mitrovic_kristina 

Pogledajte još njenih slika u našoj galeriji.

Instagram / mitrovic_kristina Lepa supruga fudbalera Aleksandra Mitrovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna