Vladimir Jelić je jedan od naših najpopularnijih voditelja, a ipak malo ljudi zna da je već dugo u braku sa glumicom angažovanom u veoma popularnim serijama. Vladu posebno vole dame, koje kažu da on ima jedan od najlepših glasova na našem "voditeljskom nebu".

Zato i ne čudi što ih zanima koja lepotica je ukrala njegovo srce. Reč je o Jeleni Jelić, osam godina mlađoj od našeg voditelja, glumici koja je profesionalni put u Beogradu počela ulogama u pozorištima KPGT i "Slavija". Profesionalna saradnja je bila i prilika da se Vlada i Jelena upoznaju, a ljubav ih je odvela pred matičara.

"Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja", rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

vlada jelic-min.jpg
Instagram / tvladimirjelic 

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni jedno u drugo i, kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom. "Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani, ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi."

Jelena i Vlada imaju dva sina, a ona uspešno balansira porodične i profesionalne obaveze - glumila je u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar". Ona i Vlada imaju dva sina.

"Uopšte mi ne smeta što se Vlada bavi javnim poslom, a pošto je i moja profesija javna, eksponiranje mi nije strano, sve sam to prihvatila kao normalno. Srećom, nismo imali neke ekstremne situacije, a i Vladimirov rad nije mnogo izložen procenama i ocenama", ispričala je Jelena.

Tekst: Lepa&Srećna