Brak Vesne i Đoleta Đoganija, koji je važio za jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni, svojevremeno je uzdrman pričama o denserovom neverstvu. Par je probleme uspeo da prebrodi, a Vesna kaže da na nju mnogo utiče suprugovo ponašanje.

"Shvatia sam da sam ja transfer, da sve kroz mene izlazi. Sve što Đole komentariše, recimo devojke kasne, snimatelji kasne, gužva u saobraćaju, ovaj puši tompus...Đole sve to komentariše, sve izbaci iz sebe, a ja ćutim i slušam. Sve to se gomila u meni i onda ja budem besna kao neka aždaja. A što sam besna, ne znam. Pa, prešlo je sa njega na mene, eto zašto sam besna. Ja se zato više ne vozim sa njim, ne mogu, meni nije dobro. Idem taksijem. Svako na svoju stranu i mir u kući. Našli smo modus", ispričala je u emisiji kod Goce Tržan Vesna pa dodala:

"Đole ne prihvata kritike i kad treba da ga upozorim, ja biram reči i vreme i mesto, to je preko potrebno zarad mira u kući. To sam uvek znala i to nesvesno radim. Kod njega lepa reč i gvozdena vrata otvara, ali on mene seče rečima da bi me trgao", rekla je pevačica koja je svojevremeno ispričala da se borila sa postporođajnom depresijom.

"Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari", rekla je Vesna gostujući u emisiji kod koleginice Goce Tržan.

vesna djogani.jpeg
Printscreen/ YouTube Mondo Portal 

"Kako je Adriano postajao sve stariji nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri" objasnila je Vesna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna