Vedar duh i optimizam njene su ključne osobine kojima pleni, a duge noge i raskošni glas ono po čemu je oduvek prepoznatljiva. Snežana Babić Sneki ima još jednu veliku ljubav. Naime, pevačica je pre 10 godina počela da se bavi slikarstvom i u ovom hobiju zaista uživa.

"Slikarstvom se bavim desetak godina i samo onda kada imam da prenesem nešto na platno. To nije nešto što je meni imperativ, ali volim da slikam. To je nekako došlo potpuno spontano bez ikakvih priprema. Kad god sam raspoložena i imam vremena bacim se na platno" kaže Sneki i dodaje da u kući ima kutak gde slika.

"Izložba je stvarno nešto što je preozbiljno za mene, neka to ostane za naše prave umetnike. Slikam tamo gde mi je lepo. To je soba gde ima mnogo svetlosti, zovem je sunčana soba. Volim taj deo kuće, tako da je to neki moj kutak", rekla je za "Blic" pevačica koja u svemu nalazi inspiraciju

"Slikarstvo mi ne dođe kao antistres terapija već kao veliko zadovoljstvo. Jedan ventil radosti i osamljenja u kome nalazim izvor energije za neke druge poslove. Mnogo volim prirodu i u tome nalazim mir. Inspiraciju vidim u ljudima dobre energije, u lepoti, u lepom danu, u nekim detaljima koji vidim na ulici i u životu uopšte", rekla je Sneki koja se ne boji samoće.

"Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama", rekla je Sneki u emisiji "Magazin In".

snezana sneki babic
Kurir TV 

"Kada se pogase svetla, ja vodim život jedne obične žene u Srbiji, koja obavlja sve moguće kućne poslove, i uklapam se u jedan divan, normalan svet. Moji najbolji prijatelji ne bave se estradnim zanimanjima i sa njima nikada ne pričam o poslu. Volim da posećujem pijace, prodavnice, volim da gajim taj srdačan odnos sa ljudima iz mog okruženja. Bitno mi je da sačuvam ljudskost i toplinu. Važno mi je da nikada ne zatvorim vrata na loš način. Mislim da je važno ostati jak, čak i kada poslovna situacija nije idealna, i uvek biti čovek", bila je iskrena pevačica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna