Vanja Mijatović tog februara 2013. godine sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petrušićem vraćala se sa humanitarnog koncerta koji su održali u Novom Sadu, kada su doživeli saobraćajku u kojoj su Ana i Stefan lakše povređeni, dok je Vanja prevezena u bolnicu sa teškim povredama.

Pet meseci provela je prikovana za krevet, a oporavak je nakon toga trajao još mesec dana.

"Učila sam ponovo da hodam, bukvalno. Bile su jako ozbiljne povrede i šest meseci je trajao oporavak. Pet meseci sam ležala u krevetu. Bila sam slomljena, a inače sam ceo period bila jako pozitivna… Sve moguće mi je bilo zabranjeno", ispričala je jednom prilikom pevačica u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

"Pitala sam se kako ću ja sve moći. Ali sam nekako verovala, mnogo sam bila uporna, posvetila sam se samo tome. Inače, imala sam udes i pre toga. I od tad sam navukla neki strah od vožnje kolima po snegu", rekla je Vanja, koja je nakon ovog događaja počela da se bori sa anksioznim napadima.

"Sva se preznojim i uplašim i molim da se smanji brzina, ako je potrebno. Najviše verujem sebi kad vozim.Ja sam recimo drhtala, imala sam par napada tih jačih. Jednom sam imala i u emisiji, ali to se nije videlo. U početku nisam znala šta je to, nisam mogla da dišem. Plašila sam se padanja u nesvest. Više puta sam padala i baš mi je mučno iskustvo", ispričala je.

Vanja Mijatović priznaje da se danas zahvaljuje Bogu svaki put kada uradi bilo koju aktivnost koja joj je ranije bila normalna i uobičajena i na koju nije obraćala mnogo pažnje.

"Zahvalim se svaki put kada skuvam kafu, kada operem zube, kada zapevam, zaigram, siđem niz stepenice, jer ništa od toga, a i mnogo više, nisam mogla sama. Moja mama je brinula o meni i dugujem joj puno. Moja porodica je bila moja podrška i ne mogu da im se zahvalim do kraja života", napisala je jednom prilikom pevačica na Instagramu.

Vanja se nedavno udala za svog izabranika Aleksandra, a fotografije sa slavlja koje je održano u Beogradu pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Ana Paunković, ATA / Antonio Ahel Svadbena žurka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna