Radne navike se stiču od malih nogu,a tog pravila se pridržava i modna dizajnerka Biljana Tipsarević. Naslednicu Emili koju je dobila u braku sa nekadašnjim teniserom Jankom Tipsarevićem uči da novac mora da se zaradi.

"Emili se dosta stvari ne seća, ali ona je neko ko ne voli da se slika, i dan danas kad probam nešto da zabeležim, ona pobegne, ali voli da prelista naše stare albume, naročito sa našeg venčanja, ili one kad je ona bila mala",otkrila je Biljana za "Pink" dodala:

"Ona apsolutno nije zainteresovana za modu, zainteresovana je za sport i za umetnost. Subotom je vodim na posao, i zadam joj neke sitne zadatke koje ona može da isprati sa svojih osam i po godina, tako da je svesna da mora da se radi",  rekla je kreatorka koja je uspela da uskladi majčinstvo i karijeru.

"Porodica je stub i osnov svega u našem slučaju. Veliko razumevanje i međusobna podrška mora da postoji. Noa je još beba, ali Emili nje. Svesna je da mama i tata rade, te da imaju obaveze iz razloga jer volimo i želimo da bude ponosna na nas, da od malih nogu ima radne navike i da ništa neće dobiti na tacni ako se sama ne potrudi", rekla je kreatorka za "Blic" nedavno i dodala

"Trudimo se da ih vaspitavamo da budu srećni i zdravi, da cene sebe i svoju okolinu. Da budu skromni i da cene sve što u životu imaju, a pre svega ljubav i veliku porodicu. Svakako da je beba mala, Noa je napunio tek 15 meseci, a Emili ide u školu i veoma je vredna kada su nastavne aktivnosti u pitanju, ali i vanškolske u kojima maksimalno učestvujem jer smatram da je detetu bitno omogućiti da iskusi različite veštine, a na njima je da izaberu svoj omiljeni sport, muziku, umetnost... U svemu tome imamo veliku podršku mojih roditelja koji su tu za sve što treba, kada mi kao roditelji ne stižemo da budemo tu", objasnila jeTipsarevićeva.

Pogledajte još fotografija Biljana i Janka u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Ata images/ Amir Hamzagic Biljana i Janko Tipsarević slave godišnjicu braka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna