Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković ima najbolju podršku na tribinama. Njegova deca, ćerke Anja i Andrea i sin Marko u Katar su došli da budu uz oca i Srbiju. Za sreću su nosili dres sa brojem 10, koji je legendarni Piksi nosio tokom igračke karijere.

Piksi je tokom 33 godine braka sa Snežanom dobio troje dece. Atraktivne Stojkovićeve ćerke zbog svog besprekornog izgleda i nepogrešivog modnog ukusa privlače pažnju gde god da se pojave, ali njegov naslednik se toliko ne eksponira u medijima.

Najstarija ćerka Andrea diplomirala je na američkom univezitetu u Parizu, Anja je studirala modni dizajn u Londonu, a Marko je prvobitno bio krenuo očevim stopama, ali je odustao od fudbala i posvetio se studijama na jednom od najprestižnijih londonskih univetiteta, gde je i diplomirao.

Instagram/Anja Valente Piksijeva deca na Svetskom prvenstvu

 Piksijeva supruga je svojevremeno ispričala da su im se mnogi mešali u brak.

"U našu vezu, koja je na početku bila burna, svi su se mešali, a mi smo, evo, srećni zajedno već više od trideset godina", rekla je Piksijeva supruga.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna