Paris Hilton (41) pre tačno godinu dana izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku Karteru Reumu . Milioner, za kog kažu da ne voli pažnju medija, zaprosio je bogatu nalednicu "Kartije" prstenom koji vredi oko dva miliona dolara. Svadba, koja je održana na imanju Barona Hiltona u Bel Eru, bila je očekivano glamurozna, ali zatvorena za javnost.

Naslednica lanca luksuznih hotela u svom dokumentarnom filmu otkrila je da ona i njen suprug žele decu, i to bliznace. Priznala je da je zamrzla svoje jajne ćelije i da ne želi da propusti priliku da postane majka.

"Zaista sam uzbuđena jer prelazim na sledeći korak u svom životu. Konačno imam pravi život. Verujem da je smisao života imati porodicu i decu, a to još nisam doživela, jer nisam osećala da je iko zaslužio takvu moju ljubav. Sada sam konačno pronašla osobu uz koju mogu sve da ostvarim", istakla je bogata naslednica, koja je zamrzla svoje jajne ćelije. Njena majka Keli Hilton otkrila je da Paris ima problem da ostane u drugom stanju prirodnim putem.

"Srce mi se slama, znam koliko se trudi. Toliko se ljudi bori i to se ne događa samo tako. Stalno joj ponavljam da se opusti", rekla je zvezda rijalitija "Eeal Housewives of Beverly Hills“ u epizodi emisije "E! News“. 

Pogledajte neke od zvanica sa venčanja Paris Hilton u galeriji ispod.

Profimedia Venčanje Paris Hilton na Bel eru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna