Popularna glumica Srna Lango podseća koliko je teško ženama da balansiraju između privatnog života i karijere. Majka je dva sina, Pavla i Alekse i priznaje da je roditeljstvo naporan i težak zadatak, kao i da joj je bilo teško da vaspita naslednike.

"Užasno mi je bilo, a i dan danas mi je jako teško, jer čovek dok je živ ima obavezu prema svojoj deci, bez obzira da li su odrasli i zreli ljudi. Neke teme nije lako obaviti, jer naravno da je zavodljivo svašta napolju. Zato je bitno kada si žena da se baviš svojim zdravljem i da imaš uslove, jer kada se satima boriš za svoju decu, malo vremena ostane da odeš na mamograf ili ne. Znam puno fantastičnih žena, ali svakoj je prva i jedina misao, kako da još sat vremena uhvate sna, jer imaju puno obaveza. Jako lako na sebe zaboravite, jedan posao, drugi, jedno dete, drugo, muž u klimaksu, pa se setite lekara", rekla je za "Informer" Srna koja ne veruje u slučajnosti u emotivnom životu.

"Ne mislim da se sve slučajno desi. Mislim da je ljubav između partnera odluka, a ja sam po prirodi vojnik, pa kada odlučim, ja se tome posvetim, bez obzira na imate li ili nemate uslove", kaže glumica i ističe koliko je važno naći vremena za svoje zdravlje.

"Neću ništa novo i pametno reći kada kažem d,a pre svega, mnogo bi pomoglo da žene imaju uslova pre svega da stignu do sebe, što je zajednička tema ovog i svakog društva. Mislim da su žene, kada govorim ženama, mislim isključivo na one sa velilim 'Ž', govorim o ženskim bićima uz sve razlike koje kod mene to podrazumeva, ali ajde da ne budem surova. Žene po prirodi stvari, zrele žene, što ne podrazumeva godine već sadržaj ženski su sebi poslednje na listi. Mislim da nije kraj sveta misliti o botoksu, ali treba imati listu prioriteta", rekla je glumica koja je nedavno otkrila da većina ljudi oko nje ima strah od lekara, ali da se ona trudi da im ukaže da zatim nema potrebe i da je korist od obavljanja redovnih pregleda daleko veća.

srna lango 3.jpg
Youtube / RTS Šou program 

"Oko mene se svi plaše doktora, do te mere da ih ja zavitlavam, to je sve go ludak do ludaka. Ponašaju se kao najgori primitivci na svetu, a to su sve jako obrazovani, vrlo učeni ljudi, vrlo hrabri na razne druge životne teme, a kad im pomeneš npr zubara, od priče im nije dobro", ispričala je glumica.

Još fotografija Srne Lango pogledajte u galeriji.

Youtube / RTS Šou program Uvek doterana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna