Marija Egeljapostala je majka 4. novembra, i uživa u prvim danima koje provodi sa sinom. Voditeljka ne krije koliko je zahvalna što pokraj sebe ima supruga koji je voli i u svemu podržava, a njena sreća oslikava se i na njen izgled. 

Tokom trudnoće Marija je minimalno je dobila na kilaži, a sudeći po njenoj najnovijoj fotografiji samo trudnički stomačić. Novopečena mama objavila je fotografiju u farmerkama koje je nosila i pre trudnoće, a komplimenti su se samo nizali.

"Lepo je ponovo biti u starim farmerkama i otići kod frizera", napisala je Marija koja je devojačku liniju povratila ekspresnom brzinom.

Marija je nasledniku dala ime Aleksandar, i to zbog supruga Aleksandra.

"Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina, a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu", rekla je Marija koja ne može da sakrije sreću što je postala majka. 

"Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom", ispričala je za "Gloriju" Egelja.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna