Marija Egelja, voditeljka vremenske prognoze na TV "Pink", i njen suprug Aleksandar Dabić prošlog petka postali su roditelji dečaka, kojeg je Marija donela na svet u Beogradu. Iako se u prvi mah nije znalo koje ime su odabrali za sina, sada je otkriveno da su nasledniku dali ime Aleksa, piše "Hello".

Prema jednom tumačenju, ime Aleksa potiče od grčkog imena Aleksandros i znači "zaštitnik ljudi", a prema drugom tumačenju ime Aleksa je starije od imena Aleksandros i potiče od grčke reči aleksios, što znači "podrška". Zato se veruje da su dečaci koji nose ime Aleksa rođeni da pomažu drugima, da su velikodušni i puni razumevanja.

Marija Egelja
Instagram/marija.egelja 

Marija se, inače, porodila prirodnim putem i sve je prošlo u najboljem redu.

Voditeljka i njen suprug Aleksandar, koji je bivši fudbaler, a danas biznismen, venčali su se u julu ove godine, a ubrzo nakon toga potvrdili su da očekuju i prinovu.

"Jedva čekam da ga uzmem u ruke. Osećam se fenomenalno, a prijatelji mi kažu i da drugačije zračim od kada sam u drugom stanju. Mislim da se to kako se osećam iznutra oslikava spolja", rekla je za "Alo" Marija dva meseca pre porođaja.

Posle svadbe, Marija i Aleksandar otputovali su na medeni mesec na Majorku, a fotografije sa njihovog bračnog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna