Voditeljka Marija Egelja i njen izabranik Aleksandar Dabić postali su roditelji. U porodicu je stigao dečak, kome su se svi neizmerno obradovali. Marija se u junu udala za Aleksandra, a nedavno je istakla da uživa u prvim nedeljama braka, kao i da i ona i suprug priželjkuju veliku porodicu.

"Posle više od mesec dana u braku mogu samo da kažem da je ovo najbolji period mog života! Brak je divna stvar, naravno, ako je satkana od obostrane, iskrene i prave ljubavi! Ovolika količina sreće je nešto što ulepšava, a čini mi se i produžava život (smeh). Oboje želimo veliku porodicu", rekla je Marija nedavno za magazin "Lena".

Marija i Aleksandar su se, podsetimo, venčali na Zlatiboru, a nakon toga su otišli na medeni mesec na Majorku.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

"Na bračnom putovanju može biti samo medeno, nikako drugačije (osmeh). Putovali smo i ranije, ali sada kao muž i žena je jos lepše, moram priznati. Obilazimo Majorku, ali i odmaramo na divnim plažama, muž mi je 'lagan' i sve isto želimo, tako da se brzo oko svega dogovorimo", rekla je tada Egelja za "Pink.rs" koja je istakla da je muž jako pažljiv prema njoj.

"Mažena sam i pažena trudnica, ali tako je bilo i dok sam mu bila devojka, verenica, pa sada i žena, tako da se ništa nije posebno promenilo, osim što mi kažu da blistam", otkrila je popularna voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna