Jedna od najbogatijih zemalja na svetu poslednjih dana okupila je svetski džet-set. Zbog svetskog prvenstva u fudbalu u Katar su pristigli pripadnici visokog društva iz svih krajeva planete, a najviše pažnje, pored princeze Moze koja je majka vladajućeg šeika, privlače atraktivne dame koje su došle da podrže i prate fudbalere. Vivijen Dije podrška je menadžeru saudijskog fubalskog kluba Erveu Renardu, i nisu se razdvali na tribinama.

Ljubav između nekadašnjeg trenera i tamnopute lepotice počela je nakon smrti njenog supruga senegalskog selektora Bruna Mecua koji je preminuo od raka 2013. godine. Oboje imaju po troje dece, a priča se da par planira i venčanje.

Vivijan je poreklom iz Senegala, a svog prvog supruga upoznala je u Italiji. Bruno je bio spreman na sve kako bi njihova veza opstala, pa je prihvatio islam.

Vivijan nije skrivala da joj je teško pao odlazak supruga, sa kojim je provela celu deceniju. Ipak, čini se da je srećna pokraj nekadašnjeg fudbalera koji je javnosti po tome što nosi belu košulju, za koju veruje da mu donosi sreću- kada su utakmice.

Žena menadžera saudijskog fudbalskog tima privukla pažnju u Kataru
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna