Bez ikakvog objašnjenja, svi profili Dženifer Lopez na društvenim mrežama su "pocrneli". Njen Instagram, koji prati više od 200 miliona ljudi je potpuno izbrisan - tačnije, obrisane su sve fotografije.

Na mestu gde treba da stoji njena profilna slika, sada je samo jedna crna tačka. Isto se dogodilo i na Tviteru, gde ima više od 45 pratilaca i na TikToku gde je prati više od 15 miliona ljudi. Na tim mrežama, prethodne objave nisu izbrisane.

Predstavnici za medije slavne pevačice i glumice ne odgovaraju na pitanja novinara. U prošlosti, ovakve situacije - kada profili javnih ličnosti naglo "pocrne" - to je obično najavljivalo neki veliki događaj. Na primer, kod muzičara se to dešavalo pred objavu novog albuma. 

instagram dzenifer lopez 23 novembar 2022.jpg
Instagram / jlo 

Poslednji studijski album Dženifer Lopez je objavljen 2014. godine. Kad je reč o filmskim ostvarenjima, uskoro treba da se pojavi u ljubavnoj komediji "Venčanje za umiranje". 

dzenifer lopez shutgun wedding-min.jpg
Youtube / Prime Video 

Na Fejsbuk nalogu, fanovi joj ostavljaju poruke, a mnogi su i zabrinuti. "Šta se dogodilo? Nadamo se da ste i ti i tvoja divna porodica dobro. Molim se za tvoje zdravlje i tvoju bezbednost", napisala joj je jedna obožavateljka. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna