Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina trude se da ćerkama budu vetar u leđa od najranijih dana, a pevač kaže da neće imati ništa protiv ukoliko one požele da budu pevačice.

"Podržaću svaki njihov odabir, pa i želju da budu pevačice ako budu maštale o tome. Biću im vetar u leđa. Maksimalno ću im pomoći sa iskustvom koje imam u tom poslu", rekao je Ćetković za "Informer", te dodao da u današnje vreme nije lako vaspitavati decu i izvesti ih na pravi put.

Sergej Ćetković o ćerkama
Youtube/Printscreen/RTS 

"Živimo u nenormalnom vremenu, bez ikakvog sistema vrednosti. Ali supruga i ja i dalje držimo do kućnog vaspitanja. Učimo ih da poštuju pre svega sebe, a onda i ljude u okolini. Nije lako, ali borimo se. S vremena na vreme ja preuzmem ulogu strožeg roditelja, a nekada žena. Igramo se dobrog i lošeg policajca, kao i svi ostali. Trudimo se da ih na najbolji mogući način naučimo kako da se pripreme za život. Za sada nam lepo ide, pošto su obe veoma dobre devojčice", iskren je bio Sergej.

Njegove naslednice navikle su se na činjenicu da im je tata javna ličnost, a čak su i same počele da dele autograme.

"Ćerke su mi doskoro tražile da snimam rođendanske čestitke za njihove drugarice i drugare, a sada i one same dele autograme", kroz smeh je ispričao pevač.

Sergej Ćetković o ćerkama
Youtube/Printscreen/RTS 

Podsetimo, Sergej i Kristina Ćetković usvojili su Milu i Lolu, a o tome su od prvog dana otvoreno razgovarali sa njima.

"Ranije je to bila baš ozbiljna tabu tema, ali su se te stvari, srećom, promenile nabolje. Još ne u potpunosti kako bi moglo i trebalo, ali jesu. Naše devojčice znaju da su usvojene, ali to nikada nije, niti će uticati na bilo šta u našoj porodici. Naša ljubav prema njima je bezgranična, isto kao i njihova prema nama. Nema tu nikakve fame. Roditelj se postaje srcem i dušom, krv ne igra presudnu ulogu", objasnio je Sergej Ćetković nedavno u intervjuu za "Dnevni avaz".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna