Sergej Ćetković i njegova lepša polovina Kristina ponosni su roditelji dve ćerkice - Lole i Mile, koje su usvojili 2010. i 2012. godine. Iako još ne zna da li će krenuti njegovim stopama, pevač je ponosan na to što njegove naslednice vole umetnost.

"Veoma su kreativne, mnogo toga ih zanima. Interesuje ih umetnost, ali koja vrsta, tek ćemo videti. Vole i muziku i film, vole da čitaju, vole pozorište. Voleo bih da se bave nekom vrstom umetnosti, ali to je ipak njihova odluka u kojoj ćemo ih Kristina i ja svakako podržati", rekao je Sergej za "Azru".

Uloge "dobrog" i "lošeg" policajca dele ravnopravno, a sve lekcije kojima uče ćerke su za njihovo dobro.

"Zavisi od situacije. Mama je uvek mama, posebno kada su kćerke u pitanju, i tu postoje neke stvari u koje se ja ne mešam. S druge strane, Kristina ume da bude strožija od mene, ali ponekad se i ja pretvaram da sam loš policajac, sve s ciljem njihovog dobra, ne bi li naučile neke lekcije koje će im sutra biti važne", istakao je pevač.

Sergej Ćetković o ćerkama i supruzi
Youtube/Printscreen/RTS 

Uz njegove romantične stihove mnogi parovi su se zaljubili, verili, odigrali prvi ples na venčanju, a Sergej je sada otkrio da li je on romantičan.

"Oduvek sam bio romantičan, ali ne na preteran, patetičan način, već onako džentlmenski. Romantika je jedan od najlepših i najbitnijih začina ljubavi, ali treba znati kada i na koji način ga koristiti. Suprugu najviše volim da zabavljam i zasmejavam, pa nekako smatram da je i to jedan vid romantike.Njen osmeh je neprocenjiv i zato se uvek trudim da ga izazovem i stalno imam pred očima", emotivan je bio pevač za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna