Grupa "Models" intrigira javnost i decenijama nakon njenog osnivanja i odlaska u istoriju. Prvu postavu činile su Nadežda Nađa Jokić, Ivana Berendika, Marijana Karanović Mimi, Sandra Nikolić, Ivana i Nevena Stamenković. Članice su jedna po jedna napuštale grupu, a neke od njih žive život o kom maštaju milioni devojaka. Sandra Nikolić, koja se udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka 2005. godine, najbogatija je Srpkinja i ne dozovoljava da javnost ima uvid u njen bajkoviti život.

Ivana Berendika je udajom za suvlasnika "Gugla" ponela prezime Jermoluk. Nakon napuštanja grupe, gotovo da se u javnosti nije pojavljivala. Godine 2016. na svet je donela blizance i potpuno se okrenula porodičnom životu.

Ivana Stamenković Sindi je ostala u Beogradu, razvedena je i nema nameru da ponovo staje pred oltar.

"Bile smo mlade, dosta smo radile, nismo imale neka neprijatna iskustva. Mlađi su dolazili, bilo je super, stvarno. Sa Sandrom Meljničenko sa ne čujem, ona je preselila svoju porodicu, gotovo ni sa kim se ne čuje odavde. Njena porodica više nije ovde. Koliko bogatstvo menja ljude? Zaista ne znam. I nije mi žao što se nisam bogato udala, nisam imala nikad takve pretencije", rekla je za " Blic" Sindi koja nema nameru ponovo da staje pred oltar.

Po mišljenju mnogih najlepša modelsica, Marijana Karanović Mimi, prva je napustila grupu.

Srećno je udata u Beogradu za jednog biznismena, majka je Ivone i Martine, i retko se pojavljivala u javnosti. Jedna od retkih prilika kada smo je videli bila je revija u čast dizajnera Aleksandra Joksimovića koji je preminuo od koronavirusa pre dve godine.

Kako danas izgleda Marijana Karanović Mimi
Mateja Stanisavljevic/ATAImages 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna