Krajem prošlog meseca Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, napunila je 29 godina, a za razliku od prethodnih godina, kada je slavlje organizovala samo za najuži krug ljudi, pevačica je sada poželela veću žurku. Međutim, prema njenim rečima, to je ličilo na omanju svadbu.

"Ove godine sam shvatila da želim nešto više, bila je muzika i lepa dekoracija, ali sam shvatila da čim poželiš nešto više od večere, to postaje mala svadba. Toliko detalja, toliko toga", rekla je Sara u emisiji "Premijera".

Pravu svadbu još ne planira, iako je već više od godinu dana u srećnoj vezi sa plesačem i koreografom iz Slovenije Žigom Sotlarom. Od njega se ne odvaja, osim kad ide u šoping.

"Preosećajna sam osoba, koja voli da zna da je osoba kraj mene dobro, da joj nije dosadno i da je nisam 'udavila' u bilo kom smislu. Imam osećaj da kad neko krene u šoping, uvek onoj drugoj osobi bude mučno, tako da uglavnom idem sama da ne bih osećala pritisak da nekog davim", iskrena je bila pevačica.

Iako je njen izabranik iz Slovenije, Sara nema utisak da je njihova veza "na daljinu", budući da mnogo vremena provode zajedno.

"Nikad nisam daljinu doživljavala na toliko dramatičan način. Ako postoji čvrst, čist odnos, da možete da se organizujete, da ćete naći strpljenje. Ume da bude i te kako teško, pogotovo kada su jake emocije, zaljubljenost. Ali nađe se i strpljenje za sve to. Trenutno i ne deluje kao veza na daljinu, pošto je Žiga više u Srbiji nego u Sloveniji", rekla je Sara pre nekog vremena za "Blic".

Još fotografija Sare Jo pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna