Dan uoči slave, Novak Đoković je odigrao završni meč još jednog fantastičnog turnira - u Torinu je ponovo dokazao da je najbolji na svetu i završio takmičarsku godinu sa uspehom.

Odmah posle trijumfa, porodica Đoković je proslavila i Aranđelovdan, a Novak je - u skladu sa svojim običajem - čestitao slavu svim svečarima. "Sveti Mihajlo Arhanđele, zaštiti nas i sačuvaj od svakog zla", zamolio je sveca zaštitnika porodice, uz sliku koju je objavio na svom Instagram nalogu.

Ove godine je izostala vest o tome da li je Novak uspeo da ode do Saborne crkve u Beogradu gde je ranijih godina odlazio na dan krsne slave, 21. novembra,  kako bi sa porodicom presekao slavski kolač. Međutim, na društvenim mrežama je osvanuo snimak sa same slave, na kojem se vidi da su Đokovići imali posebnog gosta.

novak djokovic cestita slavu.jpg
Instagram / Novak Đoković 

Uz Noleta je, ove godine, za trpezom bio i patrijarh Porfirije, a obojica su - sa drugim gostima - uživali i u poznatoj pesmi "Jedna zemlja, jedan tim".

Uz stihove "Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim", na nogama su bili i mama Dijana i tata Srđan Đoković, dok je Jelena stajala iza muža i nežno ga grlila. Pogledajte i sami!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna