"Rada se mnogo žrtvovala za vezu sa Harisom, a činilo joj se da se njemu sve to podrazumevalo", reči su kojima je Rade Manojlović, otac popularne pevačice prokomentarisao vest da ona nije više sa Berkovićem. Folkerka je juče obavestila svoje pratioce o novom razvoju situacije.

rada manojlovic 2.jpg
Instagram / radamanojlovic 

"Haris i ja više nismo zajedno. Želim mu svu sreću u životu i karijeri. Naš raskid neću mnogo komentarisati, kao što nisam ništa komentarisala ni tokom veze. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na društvenim mrežama i na podršci", napisala je Rada (37) na Instagramu. Haris (28) nije se oglasio tim povodom. 

Radin otac potvrđuje da je ona bila u vezi "sve do prekjuče", ali da su problemi počeli mnogo ranije. "Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu", kazao je za Informer. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš", objasnio je Rade šta se desilo u maju, kad je Rada zamolila Harisa da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković
Youtube/Printscreen/Rada Manojlović 

On ne krije da bi voleo da dobije unuče od starije ćerke. "Naravno da bih voleo da Rada ima dete, ali ne mogu da utičem na nju, niti ulazim u to kada će ga roditi." Takođe, ne meša se u izbor partnera svojoj deci. "Haris mi nije smetao", kaže Rade. "Ni ja svojim roditeljima nisam dozvoljavao da mi se petljaju u život.  Kako bude - biće, meni ni iz džepa ni u džep. To je mladost ludost", rekao je Rade Manojlović.

Prema njegovim rečima, Rada je dobro, samo što mnogo radi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna