Da princ Hari i Megan Markl nisu zgodni poslodavci nije tajna. Dok je nekadašnja glumica živela u palati osobolje je suze prolivalo zbog njenog ponašanja. Govorili su da je teška i da su drhtali pred sastanak sa njom. Njena lična pomoćnica Samanta Kohen nazvala ju je "zahtevnom vojvotkinjom" nakon što joj je dala otkaz. Megan je u svoju odbranu navela da nije teška, već jasna i posebna. Očigledno je takva bila i na snimanju dokumentarne serije o njoj i princu Hariju. Naime, poznati par se nije slagao sa rediteljkom serije Geret Bredli. Izvori tvrde da su se sukobili zbog tona serije, odnosno zbog lokacije snimanja.

"Garet je želela da Megan i Hari snimaju kod kuće, ali njima to nije bilo ugodno", otkrio je izvor dodajući kako se dogodilo "nekoliko loših trenutaka" između sukobljenih strana. Izvor tvrdi da je Bredli uspela da snimi dovoljno materijala pre nego što je stigla nova rediteljka.

Očekuju se i Harijevi memoari, koji će biti prevedeni na 16 jezika.

"Imao sam mnoge uloge tokom proteklih godina - nosio brojne šešire - i bukvalno i figurativno. I nadam se da će moja priča - usponi i padovi, greške i lekcije koje sam naučio, pokazati da imamo mnogo više zajedničkog nego što mislimo, bez obzira na to odakle dolazimo", piše u Harijevoj knjizi. "Pišem ovo ne kao princ kakav je rođen već kao muškarac kakav sam postao."

princ hari 0733543314.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna