Iza Rade Manojlović je buran period. Okončala je višegodišnju emotivnu vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, i to onda kada su mnogi iščekivali da čuju svadbena zvona. Upućeni tvrde da je "jabuka razdora" bila to što Haris nikako nije želeo da je odvede pred oltar, a Radin otac je potvrdio da pevačica više ne želi da gubi vreme. Nakon raskida usledili su brojni problemi za Radu, a ona je podršku očekivala oda bivših ljubavi, Harisa i Milana Stankovića. Navodilo se kako ju je Haris podržao, ali da je Milan zakazao zbog čega je rešila da potpuno obriše iz života.

"Ona ne krije da ju je Milan razočarao i rekla je da je s njim završila za sva vremena, čak je obrisala i njegov broj telefona. Za razliku od njega, Haris joj je među prvima pisao i tešio je kako svi znaju šta je istina i da ne treba da se potresa. Ohrabrio ju je da ne odustane, već da opsednutog obožavatelja goni do kraja na sudu. Radi su njegove reči mnogo značile, a tako isto je mogao da učini i Milan" pričao je izvor za "Star", a sada se i Rada oglasila ovim povodom.

"Ljudi ne stižem da čitam šta se piše, ali da znate da ovo za Milana niđe veze. Mi smo uvek isti, dobri i to se nikada neće promeniti", napisala je Rada.

Inače, Milan se povukao iz javnog života, a govorilo se da je na korak do odluke da se zamonaši. Međutim, istina je da je popularnost prestala da ga zanima, ali nije se okrenu veri, već poljoprivredi.

"Milan uspešno menja životne navike, odlasci na sveta mesta su mu potpuno promenili način razmišljanja, naglo se promenio. Dugo ništa nije snimio, rešen da se skroz povuče sa estrade jer je popularnost prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora, plan mu je da kupi imanje na kome će uzgajati organsku hranu. Pobornik je autofagije, to mu prija, pa je došao na ideju da sam uzgaja hranu", otkrio je za "Republiku" izvor blizak Stankoviću koji ima podršku porodice i prijatelja koji smatraju da je to pametna investicija.

"Već je video plac s kućom koji mu se dopada, ali su potrebna velika ulaganja da bi se sve sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Istovremeno, pronašao je mesto mira, jer mu u poslednje vreme smeta buka urbane sredine. Pre nekoliko meseci bio je u pregovorima da snimi duet sa Bubom i Džalom, sa kojima je u prošlosti više puta sarađivao, ali ih je iznenada pozvao i saopštio im da ipak više neće da snima", tvrdi izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna