Voditeljka Dea Đurđević doživela tešku saobraćajnu nesreću u februaru 2019. godine, a njen dečko Mladen Mijatović bio joj je neizmerna podrška. Pomagao joj je da prebrodi ovo teško razdoblje, a kada se Dea najzad oporavila mnogi su iščekivali da obuče venčanicu.

"Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala", priznala je nedavno voditeljka za domaće medije, a sada je gostujuću u emisiji "Premijer - vikend specijal" najavila venčanje za narednu godinu.

"Staću na ludi kamen, sad moram kad sam ti rekla", raspoloženo je rekla voditelju emisije i priznala da  zbog nesreće ne može da radi određene stvari.

"Da, pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis", rekla je Dea koja je nedavno govorila i o proširenju porodice.

Dea Đurđević o proširenju porodice
ATA / Antonio Ahel 

"Živimo zajedno, mislim da bismo bili divna porodica. Svejedno mi je kog pola će biti dete. Kada su ranije bake pričale "samo da je živo i zdravo", ja u to nisam verovala, ali sada razumem. Nije mi bitno kog je pola, samo nek je zdravo ", rekla je za "Kurir" Dea nedavno.

Pogledajte još fotografija poznate voditeljke u galeriji ispod:

Instagram / deadjurdjevic_official Voditeljka uživa s partnerom Mladenom Mijatovićem na moru.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna